Vinduespudsning

Billig, effektiv og miljøvenlig løsning

Fokus på kvalitet

CleanxGroups største fokuspunkt er, at levere en ydelse som giver god værdi for pengene. Vi har derfor valgt ikke udelukkende at konkurrere på prisen, men at finde en fornuftig mellemvej hvor kvaliteten er i top til en fair pris. Vi mener nemlig at det kan ses på slutresultatet, hvis vores vinduespudser ikke får afsat den nødvendige tid som din opgave kræver, hvis den skal løses tilfredsstillende.

Gratis opmåling og tilbudsgivning

Ønsker I at se hvor billigt kvalitets pudsning kan udføres, vil vi hellere end gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til jer. Vi kan både udregne et tilbud til jer, hvis I på forhånd kender antallet af glasflader, eller kan alternativt tilbyde jer gratis opmåling af jeres ejendom. Indtast blot jeres oplysninger på vores kontakt side så kontakter vi jer for en uforpligtende snak.

God kundeservice – en vigtig del af vinduespudsningen

En god vinduespudser er selvfølgelig troværdig og skal være rar at have i sit hjem. Derfor går vi hos CleanxGroup højt op i, at alle vores medarbejdere er kundemindede, og yder en god kundeservice når de er hos dig. Hvis du i din aftale med os, også skal have dine vinduer pudset indefra, så er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at have os i dit hjem. Derfor fremstår vi selvfølgelig altid smilende overfor dig, og du er velkommen til at stille spørgsmål til os, mens vi er i dit hjem.

Skinnende vinduer er ikke i sig selv nok, hvis du som kunde, skal have en god helhedsoplevelse. Derfor sigter vi efter at give dig en god oplevelse, så du i fremtiden ser frem til at få os på besøg, når vi skal renser dine vinduer.

ship-114443_1920

Rentvandsteknologi

Rene vinduer med rent vand. Vi benytter 100% kemisk rent vand.