Tæpperens af alle tæpper

Kvalitets tæpperens af alle typer tæpper

Kemi-fri tæpperens

Enhver der har prøvet at rense et ældre tæppe, har konstateret hvor meget skidt der kan gemme sig i tæppet, på trods af hyppig støvsugning. Det kan være svært at se med det blotte øje, men oftest vil indeklimaet forringes under al det skidt og snavs der hvirvles op i luften i dagligdagen.

CleanxGroup har et unik rensesystem, som udelukkende benytter et kemi-frit, biologisk rengøringmiddel. Det kan anvendes til tæpper, men også andre stofbelagte overflader såsom kontorstole, bilsæder, autostole/babylifte m.v.

Tidligere brugte vi den traditionelle tæpperens man får udleveret hos grossisterne. Der bruges en masse sæber og klor, som godt nok får renset tæppet fri for bakterier og snavs, men også efterlader kemi i tæppet. Vores personlige opfattelse er, at den efterladte kemi i nogle tilfælde kan være allergifremkaldende og kan give et usundt arbejds klima.

I vores søgen efter bedre metoder, fandt vi systemet, som vi bruger i dag. Det unikke rensesystem benytter et kemi-frit, biologisk nedbrydelig rensemiddel. Dette giver det sundeste arbejds klima og et flot resultat.

 

taepperens-cleanxgroup-21
cleanxgroup-taepperens

Lidt teknisk forklaret er det en carbonsyre-baseret biorens-metode, som renser alle materialets lag.

Faserne i vores tæpperens er som følger:

  1. Grundig støvsugning af hele området.
  2. Pletter fra overfladen fjeres inden rens.
  3. Rens gennemføres ved brug af varmt vand og det unikke, kemi-fri rensemiddel. Vandet cirkulerer og trækkes op til overfladen af rensemaskinen.
  4. Imens at tæppet tørrer, fører oxygen det sidste snavs op til tæppets overfladen.
  5. Afslutningsvis støvsugning der grundigt for at suger den sidste, overfladiske snavs væk.
  6. Nu kan du nyde dine rene, friske tæpper og det gode indeklima.

Pris på tæpperens fastsættes ud fra antal kvadratmeter og rensning af andre ting udfra en stykpris.

Det er nemt at få en vejledende pris, ved mindre opgaver kan det som oftest være nok at sende os et par billeder samt en beskrivelse af opgaven.

Du er mere end velkommen til at ringe og høre mere  21 81 74 27