Om os- CleanxGroup

Eksperter i erhvervsrengøring og service

Vi lægger stor vægt på vores engagement i at samarbejde med vores kunder såvel som vores medarbejdere. Vi er forpligtet til at levere høj kvalitet, pålidelige og omkostningseffektive tjenester til vores kunder.
 

Det tilbyder vi

Vi sørger for grundig og effektiv kvalitets rengøring såvel som en række andre ydelser, der kan lette arbejdsgangene, spare tid og skabe et bedre arbejdsmiljø internt i din virksomhed. Vi tilbyder en totalløsning, hvor du kan få rengøring og serviceydelser i en samlet pakke, skræddersyet til netop din virksomheds behov. På den måde kan din virksomhed samle en lang række indkøb og vedligeholdelses opgaver hos os og derved spare både tid og omkostninger til administration af opgaverne.

Vi bruger nogle af de nyeste teknologier i vores rengørings service. De opløsningsmidler og vaske- og rengørings midler, vi bruger, er udviklet professionelt for at give optimal præstation i rengøring, sanering og deodorisering, men er miljøvenlige

Vores maskiner består af roterende maskiner, skrubber tørrer, tæppe vask og støvsuger er af det bedste og industrielle anbefalede fabrikat.

Hos os kan du også vælge at få løst enkelte opgaver, ekskl. vinduespolering, alt gulvpleje, tæpperens, trappevask, og Ad-Hoc rengøring

Innovativ rengørings service

Vores mission er at lette administrations byrden for dig og dine medarbejdere og samtidig skabe et rent og behageligt arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. Alle udførte opgaver bliver dobbelt tjekket af vores kvalitets ansvarlige.

Når vi skal udarbejde et tilbud til din virksomhed, besigtiger vi altid virksomheden og udarbejder dernæst en arbejdsplan i dialog med dig ud fra vores faglige vurdering og med udgangspunkt i dine ønsker. På den måde får du en rengørings- og serviceløsning, der passer til netop din virksomhed.