Vedligehold af marmor gulv

Vi tilbyder vedligeholdelse af slidte og gamle marmor gulve

Marmor er et sart naturmateriale

Marmor er naturmateriale skabt af millioner års geologiske processer. Det er noget af det smukkeste, du kan have i boligen – og samtidig er det en meget sart overflade.

Slibning af marmorgulv

Du kender måske marmorgulve fra prægtige hotellobbyer eller store slotte. Det skinner fra den blanke overflade og signalerer luksus.  Marmor anvendes i både private og erhverv, og er marmorgulvet i flot stand kan det løfte ethvert rum til nye højder.

Men som så mange andre materialer, så ældes og slides marmor med tiden, og det kan i den grad have en negativ indvirkning på gulvets overfalde og udstråling. Den blanke overflade bliver mat og der kan opstå skader i form af revner og andet slid.

Er det tilfældet på dit marmorgulv, så er det ved at være på høje tid med en slibning. Vi har stor erfaring og ekspertise i renovering af stengulve i alle varianter – heriblandt marmorgulve. Marmor er et unikt materiale, og det fortjener den bedste behandling. 

Effektiv slibning og polering af marmorgulve

Har du et marmorgulv, der af den ene eller anden grund er blevet beskadiget eller slidt, så kan det højst sandsynlig repareres med en gulvslibning fra CleanxGroup.

Vi anvender en helt særlig diamantslibemaskine, der kan slibe niveauet i forskellige niveauer. Det afhænger blandt andet af, hvor slidt gulvet er eller hvilke skader, som gulvet er blevet påført. Slibning af et marmorgulv er en proces, der breder sig udover flere trin – lige fra den grove slibning til den fine slibning og efterfølgende polering og forsegling.

Hos CleanxGroup kan vi på en effektiv og miljøvenlig måde slibe marmorgulve, så skaderne bliver udbedre, og efterbehandling sørger for den blanke og skinnende overflade, som et lækkert marmorgulv fortjener.

Fordele ved slibning og polering af marmorgulv

Hvis dit marmorgulv er medtaget, så er der en lang række fordele ved en slibning og behandling. De åbenlyse fordele er, at du får et gulv, der er så godt som nyt – og i nogle tilfælde bedre. Det karakteristiske skær og den skinnende refleksion kommer tilbage, så du får mest mulig værdi ud af marmorgulvets kvaliteter.

Men det er ikke kun gulvet udseende, der forbedres markant med en slibning og polering. Du får nemlig også et sundere gulv, der er nemmere at vedligeholde og som samtidig er mere modstandsdygtig i fremtiden. Det skyldes især den afsluttende forsegling, som forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet.

Og husk så, at det til enhver tid er billigere at få renoveret et marmorgulv fremfor at få et helt nyt.

Slibning af marmorgulve til god pris

Skal vi slibe, polere og forsegle dit marmorgulv? Så kontakt CleanxGroup  i dag. På baggrund af opgaven fastsætter vi en fair pris.