Behandling af persondata 

Det er CleanxGroup/Sam, som behandler alle persondata.

CleanxGroup modtager persondata i forbindelse med køb af ydelser. De sendes enten via e-mail eller bliver oplyst pr. telefon. 

Personoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse samt CVR-nr.  opbevares sikkert. Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

One.com

Alle mail og godkendelser sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos One.com, og der er indgået en databehandleraftale med One.com.

Risikoen for brud på sikkerhed

Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden. Hvis dine data er berørt, vil du får besked inden for 72 timer efter, at brud på sikkerheden er opdaget.

Google Analytics

CleanxGroup bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du som besøgende anvender hjemmesiden. Analytics samler oplysninger hvilken sider der besøges, hvor lang tid besøgende varer, vi kan også se hvilken operativesystemer, og browser der benyttes.

Analytics kan se meget, men hvem DU er, og præcis hvor i landet du er, kan ikke ses. Alle IP-adresser er anomyniseret, og der samles IKKE personhenførbare detaljer fra vores besøgenden på vores website.

Google værktøjet
Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics,
så tilbyder Google et værktøjet

Data i billeder

CleanxGroup bruger billeder taget af opgaver,disse kan indeholde følsomme og personlige oplysninger. Eksempelvis nøjagtige GPS-data om, hvor billederne er taget.

Ret henvendelse til CleanxGroup hvis du ikke ønsker, at vi bruger billeder vi har taget af opgaver hos dig.

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at CleanxGroup behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som CleanxGroup har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse CleanxGroup hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger CleanxGroup ligger inde med.

Henvendelse kan ske via mail.

Læs mere om CleanxGroup cookiepolitik her

Læs mere omCleanxGroup privatlivspolitik her

Læs mere om Datatilsynet her.