Tæpperens

Tæpperens udføres

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvis du har fået en genstridig plet på dit gulvtæppe, som ikke er til at få af ved egen hjælp, så er der hjælp at finde hos os! Hos CleanxGroup har vi stor erfaring med tæpperens af selv de mest genstridige pletter, så vi kan med sikkerhed også få fjernet pletterne på dit gulvtæppe ved hjælp af en gang tæpperens.

Få tæpper så gode som nye ved hjælp af tæpperens

Når du vælger at lade os klare din tæpperens, så sørger vi for, at dine tæpper bliver så gode som nye. Med en effektiv tæpperens er det muligt at give dine tæpper deres originale udseende tilbage, og samtidig er det nemmere at holde tæpperne pæne, når først man har fået lavet en tæpperens. Vi udfører tæpperens på alt fra væg-til-væg tæpper til uldtæpper og ægte tæpper. Vi tager gerne udfordringen op!

Vi renser ikke kun tæpper

Selvom man skulle tro, at tæpperens kun dækker over tæpper, så gælder det også andre typer af tekstil. Vi renser blandt andet også bilsæder, gardiner og møbler, hvis der er behov for dette. Vi sørger for, at pletterne er væk hurtigt, sådan at du igen kan nyde at sidde i dine møbler eller køre i din bil.

Vil du have et uforpligtende tilbud på tæpperens, så ring til os og aftal et møde, hvor vi kommer hjem til dig og ser på opgaven

gulvbehandling-e1477830401654
Gulvbehandling
vinduespolering
Gulvbehandling
alone-cabinets-chores-1321730
Vinylgulv
Gulvbehandling